Om Largoo

 

Vem är Snjos Blue Largoo?

Jo, det är en mycket trevlig Australian Cattle Doghane som är den första ACD:n i min ägo och som är min bästa vän & med tiden har vi blivit ett tight team!

Largoo är en frisk, sund, glad, positiv hund med en stor portion humor & med glimten i ögat. Han ställer upp på mig som förare till 100 %!

Han har under våra år tillsammans hunnit få en del meriter, bland annat uppflyttad till Elitklass spår, blivit Svensk Utställningchampion, gjort godkänt vallanlagstest på kor (inoff), blivit den första ACD:n som godkänts på officiellt vallanlagsprov på får(NHAT) & är KORAD! Alla hans tävlingsresultat, titlar & meriter hittar ni på: Largoos resultat

Hans mentalitet är helt underbar, han vaktar hus & hem mot främlingar, men välkomnar kända besökare med glädje & gärna med en leksak i munnen, han vill gärna se om de vill  leka med honom en stund...

Han har även visat mycket stor vänlighet, mot den yngre hane som var här på tillfälligt besök som nu hittat en egen familj.

Jag som ägare, uppfattar Largoo som enormt arbetsvillig & med underbar energi och glädje. Vid sidan av spår & lydnadsträning/tävling, så tränar vi även sök & svenskskydd och även där fungerar han bra.

Largoo finns tillgänglig som avelshane!
Largoo kommer att stå till förfogande för mentalt sunda & hälsomässigt friska sunda tikar. Tikarna ska vara ryggröntgade & fria från spondylos & DISH!

Min tanke med detta är att man självklart bara avla på friska, sunda individer och med detta vara aktsam om vår underbara ras.

Vid parningsförfrågan hänvisar jag till hans uppfödare Elisabeth Thorstensson (+46 70 606 65 76 el. snjoskennel@telia.com) för genomgång av stamtavla, röntgenresultat m.m.

Övriga frågor kring Largoo kan ni kontakta mig om.